Erfbelasting

Benieuwd wat de fiscale en financiƫle gevolgen zijn van uw vermogensoverdracht?

Met estate planning begeleidt AGO financieel en fiscaal advies u met het overdragen van uw vermogen naar de volgende generatie. Wij adviseren u bij het tijdig plannen van uw wensen en het optimaal benutten van de erf- en schenkbelasting. Estate planning is een zaak waar weloverwogen over nagedacht moet worden. Daar komt bij dat de wet- en regelgeving voor vermogensbehoud en overdracht complex en aan verandering onderhevig is.
Wat kan AGO precies voor u betekenen?
AGO geeft u advies over schenkingen, bedrijfsopvolging en met welke belastingregels u rekening moet houden. Natuurlijk zijn uw wensen altijd het uitgangspunt in de adviezen die wij geven. Wij bieden onze kennis en kunde voor zekerheid en inzichten in fiscale kansen.

In samenwerking met de notaris helpen wij bij het opstellen van uw testament. De afwikkeling van het nalatenschap kan u bij ons uit handen geven. Als executeur zijn wij verantwoordelijk voor het goed begeleiden en het afwikkelen van de erfenis. Door het geschonken vertrouwen een dankbare taak om nabestaanden hierin te ondersteunen.

Meer weten over erfbelasting of het opstellen van uw testament? Neem gerust contact met ons op.

Onze andere diensten

Administratie
AGO financieel en fiscaal advies ontzorgt MKB en ZZP-ers bij het zo soepel mogelijk laten verlopen van de administratie.
Fiscaal advies
Voor iedere fiscale discipline beschikken wij over up-to-date kennis en geven onze consultants advies op maat.
Belasting
Wij zorgen ervoor dat u het maximale haalt uit uw aangifte en daardoor niet onnodig veel belasting betaalt.
Jaarrekening
Een jaarrekening opgesteld door de specialisten van AGO geeft een helder inzicht in de financiƫle situatie van uw onderneming.