Eerder nieuws

Begrijpelijke salarisverwerking met Nmbrs loonadministratie

30 januari 2018 - Bron: AGO financieel en fiscaal advies
Loonstroken zijn ingewikkeld. Tenminste, dat is wat wij vaak horen van werkgevers. Veel verschillende fiscale regelingen en nog meer pensioenreglementen. Om het nog maar niet te hebben over de CAO’s die weer afwijken van de ‘normale’ fiscale loonwetgeving. Het hele administratieve proces moet daar ook nog eens op aansluiten. En alles moet kloppen want het gaat immers over de netto betalingen aan de werknemers die daar weer boodschappen van kopen en de maandelijkse hypotheek of huur van betalen. Geld moet rollen, maar wel de juiste kant op…
We kunnen het met u hebben over payslips, payroll en HRM, maar wij houden het liever bij loonstroken, loonlijsten en de volledige dienstverlening die de werkgever ontzorgt. En die dienstverlening kan door ons uitgebreid worden, maar ook worden beperkt. Een kleine werkgever met een paar loonstroken per maand, of een werkgever met 35 man/vrouw in dienst: het kan door ons allemaal op maat voor uw onderneming worden gemaakt.

Salarisverwerking met Nmbrs
Wij richten onze dienstverlening zo in dat u er administratief zo weinig mogelijk omkijken naar heeft. U kunt met de medewerkers login de digitale loonstroken onder uw personeel verdelen en de loonbetalingen maandelijks in één keer met een SEPA-bestand overmaken. Ruim van te voren ontvangt u een melding als een arbeidscontract verlengd of beëindigd moet worden zodat u dit tijdig kunt aangeven bij de medewerker. De loonheffing en de pensioenpremie wordt via de aangiften digitaal verwerkt en de loonjournaalpost wordt automatisch in een boekhoudpakket zoals Exact Online geboekt. Deze functionaliteit is ingebakken in het salarispakket waar wij mee werken: Nmbrs loonadministratie. Een prettig werkend salarisverwerkingssoftware die continue in ontwikkeling is en volledig gebruik maakt van de digitale mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Zo wordt de verwerking van de loonadministratie toch minder ingewikkeld en zelfs leuk! Ook voor u?

Wilt u meer weten over Nmbrs of over het verwerken van de salarisadministratie? Ga naar Nmbrs of neem contact met ons op.

Laatste nieuwsartikelen

Eindejaarstips 2018
04 december 2018
Lees het hele artikel
AVG en verwerkersovereenkomst AGO
28 mei 2018
Lees het hele artikel
Hoera! De dochter van Merel en Ruben is geboren!
04 april 2018
Lees het hele artikel
5 tips voor het stoppen van een onderneming
20 maart 2018
Lees het hele artikel
5 tips voor het starten van een onderneming
26 februari 2018
Lees het hele artikel
Wet DBA opnieuw uitgesteld: tot 2020 geen handhaving
12 februari 2018
Lees het hele artikel
Exact Online: voor ‘handen af boekhouden’
16 januari 2018
Lees het hele artikel
LIV en LKV in 2018
19 december 2017
Lees het hele artikel
Eindejaarstips 2017
28 november 2017
Lees het hele artikel
Wij beginnen na de rust met een frisse nieuwe start
31 augustus 2017
Lees het hele artikel
Checklist aftrekposten bij het kopen van uw eerste huis
14 augustus 2017
Lees het hele artikel
Wet DBA opnieuw uitgesteld
10 augustus 2017
Lees het hele artikel
Verklaring zakelijk gebruik bestelauto's
08 augustus 2017
Lees het hele artikel
Vast contract na 2 jaar tijdelijke contracten
12 juli 2017
Lees het hele artikel
Wijziging per 1 juli 2017 op fiscaal gebied
29 juni 2017
Lees het hele artikel