Eerder nieuws

Exact Online: voor ‘handen af boekhouden’

- Bron: AGO financieel en fiscaal advies / Exact Online
Nee, dit is niet een nieuwe #me-too discussie. Als advieskantoor moet je tegenwoordig van alle markten thuis zijn. Beslissingen zijn niet alleen gebaseerd op fiscale afwegingen, maar zijn ook afhankelijk van de financiële mogelijkheden die je ter beschikking hebt. En wanneer neemt u nu echt goede financiële beslissingen die op de korte of juist op de langere termijn het beste zijn voor uw onderneming? Achteraf bezien zijn veel beslismomenten vaak ‘op gevoel’ geweest.  
Wij denken graag met u mee bij deze beslismomenten. Of het nu op financieel-, fiscaal,- of automatiseringsgebied is of in privékeuzes die financiële gevolgen kunnen hebben: wij bedenken voor u de juiste oplossing! Bijvoorbeeld bij de vraag: welk administratiepakket past bij ons het best?

Bij de tijd
U gaat met de tijd mee en wij natuurlijk ook. Niet omdat u dat vraagt, maar ook omdat we dat zelf willen. Er wordt steeds meer geautomatiseerd en er worden andere vragen gesteld en andere oplossingen bedacht. Hierdoor verandert onze dienstverlening. Eén van die oplossingen kan bijvoorbeeld de keuze voor een boekhoudpakket ‘in de cloud’ zijn. Dit jaar is ons kantoor met veel plezier gestart met Exact Online voor boekhouden. We werken met verschillende administratiepakketten, maar uiteindelijk is debet en credit voor ons allemaal hetzelfde. Maar toch: het ene administratiepakket heeft meer onze voorkeur dan het andere. Dat is een kwestie van smaak, maar ook een strategische keuze.

Waarom Exact Online?
We hebben voor Exact Online gekozen als ons ‘hoofdadministratiepakket’ om verschillende redenen: het werkt volledig in de cloud. U heeft daarom alleen een computer met internet nodig en u kan direct aan de slag. Daarnaast is het een ambitieus pakket. Het streven van Exact Online is uiteindelijk een ‘handen-af administratie’ te krijgen. Vergelijk het met de zelfrijdende auto: je hoeft alleen maar bij te sturen om van A naar B te gaan. Als ondernemer hoef je niet te kunnen boekhouden om toch te begrijpen wat er gebeurt. Toekomstmuziek? Toch niet: want het werkt al!

Wilt u het zien? Maak een afspraak voor een demonstratie.
 

Laatste nieuwsartikelen

Fiscale nieuwstips februari 2024
Lees het hele artikel
Fiscale nieuwjaarstips 2024
Lees het hele artikel