Heeft u een vraag? Wij helpen graag!

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
Bedrijf
E-mail
Telefoonnr.
Uw vraag
De gegevens die je via dit formulier achterlaat worden uitsluitend gebruikt om je van dienst te kunnen zijn en daarmee een antwoord te kunnen geven op jouw vraag. Meer informatie is te vinden in onze privacyverklaring.
 
Verstuur

AGO

Burgemeester Vitringalaan 10
3851 PM ERMELO

Contactgegevens
Tel. (0341) 559 458
Fax (0341) 493 118
E-mail info@agofinancieel.nl
Plan je route
Heeft u vragen of opmerkingen?
U bent van harte welkom aan de Burgemeester Vitringalaan. Wij helpen u graag!
Bent u tevreden over ons? Vertel het anderen! Heeft u een klacht over ons of over één van onze medewerkers? Vertel het ons. We hebben een klachtenregeling, zodat u gehoord wordt. We gaan ervan uit dat we er vervolgens met u uitkomen.

Klokkenluidersregeling
Klachten worden door AGO serieus genomen en zorgvuldig en vertrouwelijk afgehandeld. Dit houdt ook in dat personen van buiten de adviesorganisatie en bij haar verbonden personen zonder gevaar voor hun rechtspositie vermeende onregelmatigheden aan de orde kunnen stellen. De klokkenluidersregeling is geldig naast bovenstaande klachtenregeling. Iemand die gebruik maakt van de klokkenluidersregeling kan de melding anoniem doen bij de vertrouwenspersoon van AGO middels een brief of emailbericht. De vertrouwenspersoon binnen ons kantoor is de heer Aart Goossensen. Zijn e-mail adres is aart@agofinancieel.nl.