Fiscaal advies

Ingewikkeld, de fiscale wet- en regelgeving. En dan die belasting, wát een kostenpost. Toch heb je het er als ondernemer mee te doen. Hoe zorg je dat je niet onnodig veel geld kwijt bent aan de belasting? AGO geeft je fiscaal advies waarmee je bespaart. Samen helpen en houden we jouw onderneming op koers. Of je nu gaat voor de gele trui, de bolletjesrui of de regenboogtrui.

Kom in contact
Jouw bedrijf in de kopgroep
Onze fiscaal adviseurs helpen je om jouw onderneming succesvol te runnen. Dat begint ermee dat je voldoet aan de fiscale wet- en regelgeving. Óók als er iets verandert aan je bedrijfsactiviteiten. Op basis van jouw financiële en fiscale informatie en met onze kennis van de markt, adviseren we je.

Waar helpen we je mee?
We nemen je al het werk uit handen als het gaat om onder meer:
• Aftrekposten maximaal benutten
• Fiscaal-juridische structuren bedenken
• Fiscale aangiftes (IB, vennootschapsbelasting, omzetbelasting
• Belastingcontroles begeleiden
• Estateplanning

Vragen? Loop (of fiets) gerust binnen
Ook profiteren van goed fiscaal advies? Bel, mail, loop of fiets gewoon bij ons binnen.
Kom in contact

Onze andere diensten

Administratie
Je hebt je handen vol aan het ondernemen. En de administratie? Die doen wij voor je, deels of volledig. Profiteer ook van ons online boekhoudprogramma.
Fiscaal advies
Complexe fiscale wet- en regelgeving? Wij adviseren je over onder meer aftrekposten, fiscaal-juridische structuren en belastingcontroles. Je mist geen kans.
Belasting
Te veel belasting betalen? Dat wil je niet. Leg de bal bij ons en wij zorgen dat je het maximale uit je aangifte haalt. Dat is absoluut een prettig gevoel.
Jaarrekening
Hoe presteerde je bedrijf afgelopen jaar? Wij zetten alles voor je op een rij, in een jaarrekening met heldere toelichting. Inzicht voor jezelf én externen.