Laat uw financiële administratie uitbesteden

Het goed opzetten en bijhouden van de financiële administratie kan een tijdrovende klus zijn.

Vaak worden deze werkzaamheden in de avonduren gedaan of uitgesteld. Onverstandig, want het voeren van de administratie behoort niet alleen tot de wettelijke plicht, het geeft ook inzichten in uw bedrijfsvoering. Denk aan informatie over betalingsgedrag van klanten en het inzichtelijk maken van kostenposten. Informatie die u veel besparingen kunnen opleveren. Met de juiste cijfers kunt u de gewenste koers varen en waar nodig bijsturen.

Wij ondersteunen u graag bij het opzetten en voeren van de administratie. Ook kunt u er voor kiezen om de administratie volledig uit handen te geven. AGO financieel en fiscaal advies ontzorgt MKB en ZZP`ers bij het zo soepel mogelijk laten verlopen van de administratie. Onze financiële professionals houden u continu op de hoogte, proactief voor maximaal resultaat. Zo hoeft u niet zelf alle ballen hoog te houden en heeft u weer tijd over om te ondernemen!
Wat kunnen wij precies voor u betekenen?
Onze administratie- en belastingconsulent start met het inrichten van uw financiële administratie. U kunt gebruik maken van ons online boekhoudsoftware en zelf op eenvoudige wijze uw dagelijkse financiën bijwerken. De mutaties die u online boekt komen rechtstreeks in onze basisadministratie. Hierdoor kunnen wij altijd ter controle met u meekijken. Periodiek verzorgen wij alle voorkomende belastingaangiften en rapportages.

Als u er voor kiest om uw administratie volledig uit te laten besteden verzorgt AGO naast de boekhouding ook de loonadministratie, debiteuren- en crediteurenbeheer, het samenstellen van tussentijdse overzichten, belastingaangifte en het opstellen van de jaarrekening. Interne begeleiding en uitvoerende werkzaamheden bij u op kantoor behoort ook tot de mogelijkheden.

Zijn er vragen of loopt u vast? Bij ons kunt altijd even binnenlopen voor een persoonlijk gesprek. Wij vinden korte lijnen en begeleiding die leidt tot concreet resultaat belangrijk. Wij zoeken, samen met u als ondernemer, naar nieuwe kansen en mogelijkheden voor u en uw onderneming.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Ons team staat voor u klaar!

Onze andere diensten

Administratie
AGO financieel en fiscaal advies ontzorgt MKB en ZZP-ers bij het zo soepel mogelijk laten verlopen van de administratie.
Fiscaal advies
Voor iedere fiscale discipline beschikken wij over up-to-date kennis en geven onze consultants advies op maat.
Belasting
Wij zorgen ervoor dat u het maximale haalt uit uw aangifte en daardoor niet onnodig veel belasting betaalt.
Jaarrekening
Een jaarrekening opgesteld door de specialisten van AGO geeft een helder inzicht in de financiële situatie van uw onderneming.