Over ons

Stralend vertelt Aart Goossensen over het begin van AGO financieel en fiscaal advies. “Ik had een duidelijk doel voor ogen. Bedrijven helpen om het maximale uit hun onderneming te halen op bedrijfseconomisch gebied, en een toegankelijke gesprekspartner te zijn voor iedere ondernemer. Dat was het doel in 1989 en dat is het vandaag de dag nog.”


Het voeren van de administratie en de complexe fiscale wetgeving bleek voor veel ondernemers een terugkerend probleem. “Er zijn weinig ondernemers die graag in de avonduren hun boekhouding bijwerken of de btw-aangifte doen. Hierdoor laten ze kansen liggen. Een goed bijgewerkte administratie geeft veel informatie over de bedrijfsvoering. Het slim toepassen van aftrekposten voorkomt dat er onnodig veel belasting moet worden afdragen.”

Ondernemers wisten Aart steeds beter te vinden als sparringpartner op bedrijfskundig terrein. Denk aan advies voor starters of bij de bemiddeling met de Belastingdienst. Maar ook op persoonlijk vlak werd AGO het vertrouwen geschonken, zoals bij de afwikkeling van een erfenis, de begeleiding van een hypotheekaanvraag of het opstellen van een samenlevingscontract. De persoonlijke band met klanten werd hierdoor versterkt. Om breed advies te kunnen geven werd het netwerk uitgebreid. Er ontstonden nauwe samenwerkingsverbanden met notarissen, banken en juridische adviseurs op diverse terreinen. “Op deze manier kon ik nét een beetje meer bieden, meedenken en problemen oplossen om mensen en bedrijven vooruit te helpen.”

Nu ruim 25 jaar later is AGO financieel en fiscaal advies uitgegroeid tot een begrip in Ermelo bij zowel ondernemers als particulieren. Er staat een sterk team met ieder zijn of haar eigen specialisme, die elke dag op dezelfde persoonlijke wijze en met plezier klaarstaan voor het lokale midden- en kleinbedrijf. Professioneel en integer, met veel ondernemersgeest en ervaring.

Maatschappelijke betrokkenheid heeft AGO hoog in het vaandel staan. Dit is te zien aan de vele activiteiten die AGO buiten de lijnen van het werkveld eropna houdt. Zo is AGO Financieel en Fiscaal Advies trotse sponsor van voetbalvereniging DVS’33 en is Aart Goossensen al enige jaren voorzitter van deze mooie Ermelose club.

Wij kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent geworden. Neem daarom contact met ons op. De koffie staat voor u klaar.

Ons team

Vanaf 1991 is hij in het bezit van het diploma certificerend Accountant Administratieconsulent. Sinds 1 januari 2017 is hij gespecialiseerd in het coachen en financieel en fiscaal begeleiden van particulieren en ondernemers.
Aart Goossensen
Senior Adviseur
aart@agofinancieel.nl
Marco verwerkt en controleert de administratie en stelt de fiscale jaarrekening op van onze klanten. Daarnaast verzorgt hij de aangifte inkomsten-, omzet- en vennootschapsbelasting.
Marco Goossensen
Financieel medewerker
marco@agofinancieel.nl
Merel is het eerste aanspreekpunt en de spil van ons kantoor. Daarnaast verzorgt ze administraties en ondersteunt ze particulieren bij het invullen van de aangifte. Ook zorgt ze ervoor dat debiteuren van klanten op tijd betalen.
Merel van Voorst - Goossensen
Officemanager / Mede - eigenaar
merel@agofinancieel.nl
Jan Eiben stelt jaarrekeningen samen, verzorgt belastingaangiften en loonadministraties. Daarnaast verleent hij verschillende administratieve diensten, waarbij hij het onderhouden van persoonlijk contact belangrijk vindt zodat hij kan signaleren waar de behoefte ligt.
Jan Eiben Roepman
Administratie en belastingdeskundige / Mede - eigenaar
janeiben@agofinancieel.nl
Bert is belastingadviseur met een brede interesse in de nieuwste fiscale wet- en regelgeving. Hij helpt klanten graag verder met zowel fiscale als financiële ondernemersvraagstukken.
Bert Brons
Register Belastingadviseur / Mede-eigenaar
bert@agofinancieel.nl

Onze diensten

Administratie
AGO financieel en fiscaal advies ontzorgt MKB en ZZP-ers bij het zo soepel mogelijk laten verlopen van de administratie.
Fiscaal advies
Voor iedere fiscale discipline beschikken wij over up-to-date kennis en geven onze consultants advies op maat.
Belasting
Wij zorgen ervoor dat u het maximale haalt uit uw aangifte en daardoor niet onnodig veel belasting betaalt.
Jaarrekening
Een jaarrekening opgesteld door de specialisten van AGO geeft een helder inzicht in de financiële situatie van uw onderneming.