Over ons

Ondernemen is topsport. Het vraagt om focus en toewijding. Om kansen te benutten en bedreigingen te omzeilen. Dat begint bij een actuele en kloppende financiële administratie. Met AGO trek je alle financiële en fiscale kennis aan die je nodig hebt.


Voor mkb’ers en zzp’ers
AGO is er voor mkb’ers en zzp’ers in Ermelo, Harderwijk en omgeving. Ook helpen we particulieren. We doen jouw financiële administratie en alles daaromheen, zoals salarisadministratie, jaarrekeningen en online boekhouden. En we doen méér. Want omdat jouw cijfers ook waardevolle inzichten opleveren, geven we je ook financieel advies.

Al sinds 1989 een toegankelijke sparringpartner
AGO financieel en fiscaal bestaat sinds 1989. Oprichter Aart Goossensen had een duidelijk doel voor ogen: bedrijven helpen het maximale uit hun onderneming te halen. Hoe? Door een toegankelijke sparringpartner te zijn. Laagdrempelig en oprecht betrokken. De Veluwse no-nonsens mentaliteit. Hiervoor werden samenwerkingen gezocht met notarissen, banken en juridisch adviseurs. Per 1 januari 2022 gaf Aart het AGO-stokje door aan de volgende generatie.

Winnende één-tweetjes
Als ondernemer heb jij alle verstand van jouw eigen bedrijf en business. Wij zijn graag jouw financieel en fiscaal specialisten. In goede samenwerking helpen we je verder. Voed ons met jouw cijfermatige informatie en toekomstplannen, dan voeden wij jou met onze adviezen. Samen actief, dát is onze stijl. Zo ontstaan winnende één-tweetjes en kom jij in kansrijke posities.

Maatschappelijk betrokken
AGO heeft veel te danken aan de lokale samenleving. Daarvoor doen we graag iets terug, ook buiten de lijnen van ons eigen werkveld. Zo is AGO de trotse TOP-sponsor van voetbalvereniging DVS’33. Sportief als we zijn, zijn we ook betrokken bij korfbalvereniging CSV Dindoa, Halve Marathon Ermelo en IJs in Ermelo.

En het houdt bij ons ook niet op bij sport. Want we zijn én voelen ons ook betrokken bij Stichting Schapedrift Ermelo (de partij achter de schaapskooi en het bezoekerscentrum), het Ermelo’s Mannenkoor en atelier en galerie Leonardo Da Vinci voor mensen met een beperking. Ermelo is een heerlijk dorp om te wonen, te werken en te recreëren. We dragen graag ons steentje bij.

Ons team

Merel is het eerste aanspreekpunt en de spil van ons kantoor. Daarnaast verzorgt ze administraties en ondersteunt ze particulieren bij het invullen van de aangifte. Ook zorgt ze ervoor dat debiteuren van klanten op tijd betalen.
Merel van Voorst - Goossensen
Officemanager / Mede - eigenaar
merel@agofinancieel.nl
Jan Eiben stelt jaarrekeningen samen, verzorgt belastingaangiften en loonadministraties. Daarnaast verleent hij verschillende administratieve diensten, waarbij hij het onderhouden van persoonlijk contact belangrijk vindt zodat hij kan signaleren waar de behoefte ligt.
Jan Eiben Roepman
Administratie en belastingdeskundige / Mede - eigenaar
janeiben@agofinancieel.nl
Bert is belastingadviseur met een brede interesse in de nieuwste fiscale wet- en regelgeving. Hij helpt klanten graag verder met zowel fiscale als financiële ondernemersvraagstukken.
Bert Brons
Register Belastingadviseur / Mede-eigenaar
bert@agofinancieel.nl
Marco verwerkt en controleert de administratie en stelt de fiscale jaarrekening op van onze klanten. Daarnaast verzorgt hij de aangifte inkomsten-, omzet- en vennootschapsbelasting.
Marco Goossensen
Financieel medewerker
marco@agofinancieel.nl
Bettine verwerkt en controleert de administratie en stelt de fiscale jaarrekening op van onze klanten.
Bettine Bos – Koopman
Financieel medewerker
bettine@agofinancieel.nl

Onze diensten

Administratie
Je hebt je handen vol aan het ondernemen. En de administratie? Die doen wij voor je, deels of volledig. Profiteer ook van ons online boekhoudprogramma.
Fiscaal advies
Complexe fiscale wet- en regelgeving? Wij adviseren je over onder meer aftrekposten, fiscaal-juridische structuren en belastingcontroles. Je mist geen kans.
Belasting
Te veel belasting betalen? Dat wil je niet. Leg de bal bij ons en wij zorgen dat je het maximale uit je aangifte haalt. Dat is absoluut een prettig gevoel.
Jaarrekening
Hoe presteerde je bedrijf afgelopen jaar? Wij zetten alles voor je op een rij, in een jaarrekening met heldere toelichting. Inzicht voor jezelf én externen.