Wat klanten zeggen

Wij kunnen natuurlijk heel goed zelf vertellen waarom AGO al meer dan 25 jaar alle ballen hooghoudt op financieel en fiscaal gebied, maar wij laten ook graag onze trouwe supporters aan het woord.
+ Flexibel
+ Ontzorgen
+ Meedenken

"Heel blij met AGO!"

Het is heel prettig om samen te werken met AGO. Ze ontzorgen ons als klant en zijn zeer flexibel. Een ander sterk punt is dat ze meedenken in oplossingen. We kunnen op ze bouwen omdat ze doen wat ze beloven. Ze kennen hun klanten en daardoor is het contact heel persoonlijk. Kortom heel blij met AGO!
Inzpire - 22-08-2017
+ Expertise
+ Service
+ Integer

"Fijne samenwerking"

Vanwege naadloze samenwerking middels Exact Online. Integriteit, expertise en serviceverlening t.a.v. onze financiƫle administratie van hoog niveau. Ondersteuning en accurate advisering die door ons zeer op prijs wordt gesteld. En last but not least: prettige mensen.
Den Boer Worldwide Export BV - 22-06-2017

Onze andere diensten

Administratie
AGO financieel en fiscaal advies ontzorgt MKB en ZZP-ers bij het zo soepel mogelijk laten verlopen van de administratie.
Fiscaal advies
Voor iedere fiscale discipline beschikken wij over up-to-date kennis en geven onze consultants advies op maat.
Belasting
Wij zorgen ervoor dat u het maximale haalt uit uw aangifte en daardoor niet onnodig veel belasting betaalt.
Jaarrekening
Een jaarrekening opgesteld door de specialisten van AGO geeft een helder inzicht in de financiƫle situatie van uw onderneming.