Wat klanten zeggen

Wij kunnen natuurlijk heel goed zelf vertellen waarom AGO al meer dan 25 jaar alle ballen hooghoudt op financieel en fiscaal gebied, maar wij laten ook graag onze trouwe supporters aan het woord.
+ Betrokken
+ Deskundig
+ Attent

"Gemoedelijk en prettig"

Al vanaf de start in 2003 verzorgen medewerkers van AGO de financiële en donateursadministratie voor Stichting Schapedrift, het bezoekerscentrum en de schaapskooi van Ermelo. AGO is als sponsorbedrijf van Schapedrift zeer betrokken. Wij zijn zeer gebaat bij de deskundige inzet van Aart Goossensen van AGO als penningmeester van Schapedrift. De contacten met de medewerkers van AGO zijn gemoedelijk en prettig. Het is een klein, hecht team van mensen, die ook betrokken zijn bij plaatselijke maatschappelijke activiteiten en organisaties.
St. Schapedrift Ermelo
+ Sociaal
+ Vakkundig
+ Behulpzaam

"Ga zo door!"

We zijn heel blij dat we al zo'n lange tijd met een gerust hart onze administratie uitbesteden bij AGO. En dat is niet voor niets. We waarderen hun nauwe betrokkenheid bij ons bedrijf en kunnen altijd rekenen op betrouwbaar en deskundig advies.
La Famiglia
+ Flexibel
+ Ontzorgen
+ Meedenken

"Heel blij met AGO!"

Het is heel prettig om samen te werken met AGO. Ze ontzorgen ons als klant en zijn zeer flexibel. Een ander sterk punt is dat ze meedenken in oplossingen. We kunnen op ze bouwen omdat ze doen wat ze beloven. Ze kennen hun klanten en daardoor is het contact heel persoonlijk. Kortom heel blij met AGO!
Inzpire
Ervaar zelf hoe wij u kunnen helpen
Bel ons op (0341) 559 458 of Maak een afspraak
+ Expertise
+ Service
+ Integer

"Fijne samenwerking"

Vanwege naadloze samenwerking middels Exact Online. Integriteit, expertise en serviceverlening t.a.v. onze financiële administratie van hoog niveau. Ondersteuning en accurate advisering die door ons zeer op prijs wordt gesteld. En last but not least: prettige mensen.
Den Boer Worldwide Export BV
+ Meedenken
+ Meegroeien
+ Schakelen

"Lokaal betrokken en groeit mee!"

AGO is het bedrijf wat met ons is meegegroeid. We zijn begonnen met administratie op papier en nu alles geautomatiseerd met Exact. Een modern bedrijf wat meedenkt en meeschakeld. Waarmee je kan stoeien over te nemen stappen. Maar het is ook een bedrijf wat lokaal betrokken is.
Gastrovino “De Bourgondiër”

Onze andere diensten

Administratie
AGO financieel en fiscaal advies ontzorgt MKB en ZZP-ers bij het zo soepel mogelijk laten verlopen van de administratie.
Fiscaal advies
Voor iedere fiscale discipline beschikken wij over up-to-date kennis en geven onze consultants advies op maat.
Belasting
Wij zorgen ervoor dat u het maximale haalt uit uw aangifte en daardoor niet onnodig veel belasting betaalt.
Jaarrekening
Een jaarrekening opgesteld door de specialisten van AGO geeft een helder inzicht in de financiële situatie van uw onderneming.