Jaarrekening opstellen

Elke ondernemer wil graag weten hoe het bedrijf er financieel voor staat.

Een jaarrekening opgesteld door de specialisten van AGO geeft een helder inzicht in de financiële situatie van uw onderneming. Een jaarrekening bestaat uit de balans en de winst- en verliesrekening. Beide worden voorzien van een heldere toelichting op de cijfers.

Voor eenmanszaken is de jaarrekening met name interessant voor eigen gebruik om voorgaande jaren met elkaar te vergelijken. Daarnaast kan ter controle van de Belastingdienst een jaarrekening bij u worden opgevraagd. Heeft u een B.V., dan bent u verplicht een jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel.

Mocht u financiële verantwoording af moeten leggen aan externe financiers, dan wordt er standaard ieder jaar om de jaarrekening gevraagd. Zo wordt nagegaan of uw onderneming in goede conditie verkeert. Dankzij de scherpe analyse van uw jaarcijfers scoort u bij externe belanghebbenden!
Wat kan AGO precies voor u betekenen?
Het opstellen van jaarrekeningen is een van onze expertises. Met up-to-date kennis van de wettelijke eisen werken wij voor kleine en middelgrote ondernemingen. Van controle, beoordeling tot het samenstellen van uw dossier en jaarrekening.

Wij staan voor persoonlijk contact en verdiepen ons in uw bedrijf en branche. Als er bijzonderheden zijn omtrent uw cijfers, dan neemt onze adviseur contact met u op. Wij helpen u om het beste uit uw onderneming te halen.

Ook uw jaarrekening laten opstellen door AGO financieel en fiscaal advies? Ons team staat voor u klaar!

Onze andere diensten

Administratie
AGO financieel en fiscaal advies ontzorgt MKB en ZZP-ers bij het zo soepel mogelijk laten verlopen van de administratie.
Fiscaal advies
Voor iedere fiscale discipline beschikken wij over up-to-date kennis en geven onze consultants advies op maat.
Belasting
Wij zorgen ervoor dat u het maximale haalt uit uw aangifte en daardoor niet onnodig veel belasting betaalt.
Jaarrekening
Een jaarrekening opgesteld door de specialisten van AGO geeft een helder inzicht in de financiële situatie van uw onderneming.