Online boekhouden

Een goede administratie bijhouden kost nogal wat tijd en aandacht. Dát kan makkelijker, met online boekhouden. Wij van AGO helpen je op weg, houden de vinger aan de pols en coachen je. Dat allemaal dankzij deze slimme manier van boekhouden, die jou tijd en dus kosten bespaart. Het is dé basis van een fitte bedrijfsvoering.
Kom in contact
Altijd actuele cijfers
Ons online boekhoudprogramma is gebruiksvriendelijk en compleet. Hiermee kan je overal en altijd bij je administratie. Mutaties boek je eenvoudig in, waarna die terechtkomen in onze basisadministratie. Zo heb je alle financiële cijfers altijd actueel. Handig is ook dat wij kunnen meekijken. Online en toch met het persoonlijke en deskundige advies dat je van ons gewend bent.

Slimme functionaliteiten
Ons online boekhoudprogramma is gebruiksvriendelijk en heeft allerlei slimme functionaliteiten. Je kan alles door AGO laten doen en zelf alleen meekijken met de administratie. Maar je kunt ook zelf actief de administratie voeren. Met de mutatie- en verkoopfunctie werk je je boekingen zelf bij. Je importeert rekeningen en bankafschriften en maakt facturen in eigen huisstijl. De rapportagefunctie geeft je je direct inzicht in de stand van zaken van je boekhouding. Zo weet je wat je te doen staat: de route verleggen, versnellen of juist gas terug.

Vragen? (Hard)loop gerust binnen
Ook profiteren van het gemak van onlineboekhouden? Bel, mail óf loop gewoon bij ons binnen.
Kom in contact

Onze andere diensten

Administratie
Je hebt je handen vol aan het ondernemen. En de administratie? Die doen wij voor je, deels of volledig. Profiteer ook van ons online boekhoudprogramma.
Fiscaal advies
Complexe fiscale wet- en regelgeving? Wij adviseren je over onder meer aftrekposten, fiscaal-juridische structuren en belastingcontroles. Je mist geen kans.
Belasting
Te veel belasting betalen? Dat wil je niet. Leg de bal bij ons en wij zorgen dat je het maximale uit je aangifte haalt. Dat is absoluut een prettig gevoel.
Jaarrekening
Hoe presteerde je bedrijf afgelopen jaar? Wij zetten alles voor je op een rij, in een jaarrekening met heldere toelichting. Inzicht voor jezelf én externen.