Online boekhouden

Het bijhouden van een goedlopende boekhouding vergt veel tijd en aandacht. Daarom maken wij het u graag wat makkelijker.

AGO financieel en fiscaal advies maakt online boekhouden voor ondernemers mogelijk. Via ons online boekhoudprogramma heeft u altijd en overal toegang tot uw administratie. U bespaart op deze manier tijd en kosten. Alle mutaties die u online boekt komen rechtstreeks in onze basisadministratie, zo zijn alle cijfers altijd actueel en kunnen wij met u meekijken. Online, maar toch met het persoonlijke en het deskundige advies dat u van ons gewend bent.


Functionaliteiten
Ons gebruiksvriendelijke en complete boekhoudprogramma beschikt over verschillende functionaliteiten. Bijvoorbeeld een monitorfunctie waarbij u alleen 'meekijkt' in uw administratie. Of de mutatie- en verkoopfunctie waarmee u uw boekingen zelf bijwerkt. Zo importeert u rekeningen en bankafschriften en maakt u facturen op in uw eigen huisstijl. Met de rapportagefunctie heeft u direct inzicht in de stand van zaken van uw boekhouding.

GeĆÆnteresseerd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Onze andere diensten

Administratie
AGO financieel en fiscaal advies ontzorgt MKB en ZZP-ers bij het zo soepel mogelijk laten verlopen van de administratie.
Fiscaal advies
Voor iedere fiscale discipline beschikken wij over up-to-date kennis en geven onze consultants advies op maat.
Belasting
Wij zorgen ervoor dat u het maximale haalt uit uw aangifte en daardoor niet onnodig veel belasting betaalt.
Jaarrekening
Een jaarrekening opgesteld door de specialisten van AGO geeft een helder inzicht in de financiƫle situatie van uw onderneming.