Salarisadministratie

Bij het aannemen van personeel komen er voor u als werkgever veel zaken op u af.

U kunt er voor kiezen om de salarisadministratie te laten verzorgen door AGO financieel en fiscaal advies. Of het nu gaat om het aannemen van uw eerste personeelslid of reeds meerdere werknemers in dienst heeft, met ons als partner voldoet uw salarisverwerking aan de laatste sociale- en fiscale wet- en regelgeving. U hoeft alleen nog maar het sterkste team op te stellen, wij verzorgen de rest.
Werkzaamheden die wij voor u uit handen nemen
Ons team bestaat uit ervaren HR- en salarisspecialisten en ontzorgen u bij het opstellen van arbeidscontracten, het selecteren van de juiste CAO, het aanmelden bij de Belastingdienst en het bepalen van de correcte salarisschaal. Verdere werkzaamheden inzake het voeren van de salarisadministratie bestaan onder andere uit maandelijkse verwerking van de salarisstroken, aangifte loonheffing, jaaropgaven voor de belastingdienst en voor uw personeel. Iedere maand weer verzorgen wij een tijdige en correcte verwerking!

Onze kracht is de persoonlijke begeleiding en het oplossingsgericht meedenken. Zo geven wij aan wanneer een arbeidscontract afloopt of waar de fiscale kansen liggen. Voor vraagstukken over personele kwesties wordt onze ervaring op het gebied van HR regelmatig geraadpleegd.

Ook een sterke partner nodig in uw salarisverwerking? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Onze andere diensten

Administratie
AGO financieel en fiscaal advies ontzorgt MKB en ZZP-ers bij het zo soepel mogelijk laten verlopen van de administratie.
Fiscaal advies
Voor iedere fiscale discipline beschikken wij over up-to-date kennis en geven onze consultants advies op maat.
Belasting
Wij zorgen ervoor dat u het maximale haalt uit uw aangifte en daardoor niet onnodig veel belasting betaalt.
Jaarrekening
Een jaarrekening opgesteld door de specialisten van AGO geeft een helder inzicht in de financiƫle situatie van uw onderneming.