Wij houden je topfit

Ondernemen is topsport. Hoe weet je dat jouw bedrijf goed presteert? Wij zijn graag jouw financieel en fiscaal expert. Schakel ons in zoals jij wilt. Van het opzetten en voeren van je administratie tot en met bedrijfsadvies. We zijn er voor zzp’ers en mkb’ers in Ermelo, Harderwijk en omgeving.

Administratie
Je hebt je handen vol aan het ondernemen. En de administratie? Die doen wij voor je, deels of volledig. Profiteer ook van ons online boekhoudprogramma.
Fiscaal advies
Complexe fiscale wet- en regelgeving? Wij adviseren je over onder meer aftrekposten, fiscaal-juridische structuren en belastingcontroles. Je mist geen kans.
Belasting
Te veel belasting betalen? Dat wil je niet. Leg de bal bij ons en wij zorgen dat je het maximale uit je aangifte haalt. Dat is absoluut een prettig gevoel.
Jaarrekening
Hoe presteerde je bedrijf afgelopen jaar? Wij zetten alles voor je op een rij, in een jaarrekening met heldere toelichting. Inzicht voor jezelf én externen.
Tip van de maand

Denkt u aan het op tijd aanleveren van uw gegevens voor de omzetbelasting 2e kwartaal 2024? We helpen u graag!
Nieuws

Fiscale nieuwstips box 3, juli 2024

De langste dag van het jaar is geweest, de zomer is begonnen. Het eerste half jaar zit erop! Inmiddels heeft de Hoge Raad haar uitspraak gedaan over Box3, hierover leest u in deze nieuwsupdate meer over. 
Fiscale nieuwstips juli 2024, box 3.

Voor ons was het eerste halfjaar een hectische, drukke maar leuke periode. Veel aangiftes en adviezen zijn bij ons de revue gepasseerd.

Toch is het tijd om even op te laden. In verband met vakantie zijn wij van 5 t/m 9 augustus a.s. gesloten. Voor zaken die niet kunnen wachten, zijn we via de mail bereikbaar.

Gaat u weg of blijft u thuis? In welke situatie u zich ook bevindt, we wensen u een goede zomerperiode! En uiteraard staan we het 2e halfjaar ook weer voor u klaar.
Lees verder > Alle nieuws

Ons team

Bert Brons
Merel van Voorst - Goossensen
Bettine Bos – Koopman
Ontmoet
ons team